kali ini nak berkongsi resepi kek batik yang di cilok dari blog seorang kawan   e-nalovelykitchen   korg boleh view blog die untuk details ye...   antara bahan-bahan yang digunakan ialah,     250g butter beberapa keping biskut marrie milo 77g 6 biji telur gula secukup rasa 270 g 4 sudu besar koko 240g tepung gandum 300g susu pekat manis chocolate rice (optional)   *weighing scale jangan lupa utk menimbang ye      dah siap bahan semue korang blend je or guna mesin putar ye chocolate rice tabur lepas korang da susun layer by layer. lepas tu masuk freezer taw...  
  thanks sangat untuk insan yang sudi hadiahkan mesin pemutar cornell ni.. sangat membantu dalam menjayakan misi membuat kuih   selamat mencuba..   =) peace ...
Hit: 27 Laman Asal