Dinosaur born in Sabah ... Hahahahahahahha... lawak kan ... tapi iya la mungkin ini trademark yang sesuai untuk pameran Dinosaur nie.. masa cuti panjang hari tue sempat la bawa anak-anak dan adik-adik beradik yang lain jalan-jalan bawa anak-anak pegi tengok Dinosaur harga tiket dewasa RM5 dan kanak-kanak tetapi kanak-kanak bawa 7 tahun free, berbaloi la jugak harga tiket walaupun kawasan pameran dinosaur nie tak la seluas mana tapi puashati jugak tgk sebab sekali pandang tengok Dinosaur nie macam real plak .. selain dinosaur .. panda pun ada.. menarik la jugak .. bila tengok anak-anak saya pun terhibur tengok pameran dinosaur nie.. walaupun ada anak buah saya n anak saya takut tengok nie Dinosaur... tapi sekurang-kurangnya terisi jugak masa cuti mereka dengan aktiviti-aktivit macam nie..
macam-macam jenis Dinosaur ada d sini selain terowong lampu-lampu neon pun ada.. best juga sekali sekala layan pameran-pameran macam nie.. ndak jugak bosan... apa yang penting anak-anak saya terhibur dan kami as a parents ada time untuk anak-anak walaupun siang hari sibuk mencari rezeki kan... hahahahahha ok la tak nak la celoteh panjang-panjang nanti banyak pulak mengarutnya...

Jom santai di pameran Dinosaur 











Hit: 0 Laman Asal

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/waktusolat/public_html/modules/mod_out/extract_main.php on line 66