Cergaskan Hari Anda Dengan Shake Bertenaga Herbalife (F1).

Saya kerap mengambil shake untuk sarapan dan makan tengah hari yang memberikan saya tenaga yang saya perlukan sepanjang hari. Hanya adunkan sedikit Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder yang boleh didapati dalam 5 jenis perasa. Hidangan nutrisi yang enak dan seimbang yang tidak sukar untuk disediakan. Minumlah shake untuk tenaga yang berkekalan.

Terdapat dua hormon yang dikaitkan dengan wanita: estrogen dan progesteron. Ia memang diketahui bahawa kedua-dua hormon ini memainkan peranan yang penting dalam kehamilan. Tahukah anda estrogen mempunyai kesan yang penting terhadap kesihatan wanita? Salah satu peranan utama estrogen ialah untuk mengekalkan kehamilan dalam perkembangan janin dan untuk mengelakkan badan daripada menambah lemak badan viseral. Itulah sebabnya apabila anda semakin menua, sesetengah daripada anda merasakan metabolisme anda semakin perlahan dan dengan itu menghadapi kesukaran mengawal berat badan. Juga, estrogen menyesuaikan dan mengekalkan tahap kelembapan kulit dan rambut. Wanita dalam peringkat umur 20 hingga 30-an mempunyai kulit dan rambut yang cantik kerana hormon mereka berada di puncaknya.

Disamping itu, estrogen mempunyai lebih banyak kelebihan kesihatan seperti menghasilkan sel tulang baharu untuk meningkatkan ketumpatan tulang, mengekalkan pembuluh darah kuat, dan mengurangkan penghasilan kolesterol jahat. Dengan itu, estrogen menyumbang banyak kepada kesihatan wanita. Risiko diabetes atau serangan sakit jantung 3-4 kali lebih tinggi dalam wanita selepas monopos. Bukan sahaja itu, ramai wanita selepas monopos akan lebih mengalami osteoporosis disebabkan tahap estrogen yang rendah.

Adakah terdapat makanan yang wanita patut sertakan di dalam diet mereka untuk membantu mereka mengekalkan kesihatan mereka? Ya, ada- ia datang dari kacang soya. Soya mengandungi bahan yang dipanggil "isoflavon" yang bertindak seperti estrogen. Isoflavon menguatkan tulang, mengurangkan gejala monopos seperti hangat memerah dan juga membantu kulit kelihatan muda. Struktur kimia isoflavon mirip estrogen. Data kajian menunjukkan isoflavon menjadikan kulit lebih elastik dan mengurangkankan kedutan. Tambahan pula, terdapat banyak kelebihan kesihatan daripada kacang soya, protein soya misalnya menghalang terbentuknya kolesterol dan peningkatan trigliserida dan saponin soya yang mengekalkan aliran darah lancar. Kacang soya amat disyorkan kerana manfaat kesihatannya. Ia juga amat disyorkan untuk wanita yang kadar metabolismenya memperlahan dan prihatin dengan keadaan kulitnya.


Tenaga berterusan dengan Herbalife Tea Mix
Minum Tea Mix yang menyegarkan 3-4kali sehari pada bila-bila masa yang diperlukan. Anda akan merasa lebih dahaga daripada biasa. Ini kerana sistem tubuh anda memerlukan air untuk membantu membuang bahan-bahan yang kumuhan badan yang lebih banyak daripada biasa. Minum air kosong dengan kuantiti yang lebih banyak. Setiap 25kg berat badan anda memerlukan 1 liter air untuk membolehkannya berfungsi dengan baik.Minuman herba yang menyegarkan, pembakar lemak terbaik.
Secawan bersamaan dengan 20 minit erobik!! Berkurun lamanya orang telah menikmati kebaikan teh panas dan sejuk. Salah satu daripada minuman yang paling digemari di dunia, teh boleh menenangkan, menyegarkan, merangsangkan, mententeramkan dan mengembirakan bergantung kepada apa jenis teh yang anda pilih. Teh adalah minuman yang menyegarkan dan snek sambil menunggu hidangan seterusnya. Hakikatnya, teh hijau yang menjadi bahan utama dalam Tea Mix, boleh menolong untuk melindungi badan kita daripada radikal bebas, dan ia juga amat berkesan membantu kita melangsingkan badan. Ia membekalkan polyphenols dengan agen pembersihan dan lain-lain manfaat yang menyihatkan di samping khasiat yang merangsangkan.   Kajian telah mendapati Teh Hijau, salah satu daripada minuman tertua yang diketahui manusia, boleh mempercepatkan pembakaran kalori dan lemak disamping memainkan peranan penting dalam pengawalan komposisi badan. Penyelidik di University of Geneva di Switzerland mengkaji 10 lelaki muda yang sihat untuk enam minggu dan mendapat keputusan yang mana mengambil ekstrak teh hijau membakar lebih banyak kalori berbanding yang tidak mengambilnya. Penyelidik mempercayai sebatian teh hijau yang dipanggil flavonoids mungkin akan mengubah cara badan mengunakan hormon yang digelar norepinephrine, yang mana mempercepatkan pembakaran kalori.Teh juga boleh membantu anda mencapai matlamat pengurusan berat badan anda. Terdapat sejenis teh yang boleh berbuat demikian dengan cara yang efektif. Dengan mengabungkan keajaiban herba purba dengan teknologi moden hari ini, HERBALIFE telah menghasilkan  Tea Mix. Minuman teh lazat ini sangat sesuai untuk diminum diantara waktu makan dan ia memberikan rasa kenyang dan memberikan tenaga segera. Teh ini akan mengurangkan rasa ketagihan terhadap kudapan atau makanan ringan yang biasanya berkalori tinggi dan akan menyebabkan kegemukkan.  Tea Mix bukan hanya untuk orang berdiet. Ia juga untuk orang yang mahukan keseronokan meminum minuman yang menyegarkan, baik untuk tubuh dan kerohanian mantap.

*Juga terdapat dalam bekas 50g atau 100g. Kombinasikan dengan produk lain:   Tea Mix amat sesuai untuk dikombinasikan dalam Program Pengurusan Berat Badan  dan dengan semua produk-produk nutrisi yang lain.

sumber dari : http://produkherbalife.wordpress.com
Hit: 0 Laman Asal