Teka Silangkata Sempena Israk  Mikraj Guru  Staf
Hari ini suasana Guru-guru dan kakitangan sekolah agak menarik dek kerana menjawab soalan kuiz sempena Program Israk & Mikraj anjuran Panitia Pendidikan Islam. Walaupun Teka Silangkatanya tak lah seberapa namun kerjasama dan kelam kabut guru-guru dan staf yang lain mencuit hati kami semua. Tempoh yang diberikan oleh admin selama 4 jam memungkinkan mereka berusaha sedaya upaya bagi merebut kejuaraan.
Ada yang lambat nak masuk jawi, ada yang tak sempat masuk jawi... semuanya gara - gara teka silangkata kena jawab dalam ejaan jawi.
Jika beberapa tahun lalu, pertandingan sesama guru dan staf sekolah membaca petikan berita akhbar dalam tulisan jawi, tahun ini teka silangkata dalam Jawi. Moga kejayaan dan percambahan ilmu kembali berfokuskan pengetahuan Islam akan menjadi pemankin kekuatan serta keyakinan diri. InsyALLAH.
Published: 2010-07-21 Hit: 106 Laman Asal
Isu Seks Pelajar Di Sekolah Ibu Bapa Salahkan Guru
KUALA LUMPUR – Isu pelajar sekolah mengadakan hubungan seks atau mengandung anak di luar nikah bukanlah merupakan sesuatu yang baru untuk diperkatakan pada hari ini. Menurut borak-borak .. ..