Kenangan Band Nada Sri Kinta 1987-1988 Masa di MPKI dulu, aku menganggotai Band Nada Sri Kinta. Ahli-ahlinya adalah Roshdan, Partonoor, Saifulizan, aku dan seorang lagi pelatih yang bermain keyboard. Maaf, aku tak ingat namanya. Masa tu band di bawah bimbingan Mr Leong dan En Khamis. Function yang mana band ni terlibat banyak sekali seperti Malam Bintang, sambutan perayaan-perayaan ala-ala 1 Malaysia, dan function khas seperti Malam Kenangan sempena Persidangan Pengetua-Pengetua Maktab SeMalaysia dan sebagainya.
Posing di belakang Dewan Sri Kinta lepas perform...
Posing kat bawah pulak...
Gambar bersama rakan-rakan selepas function sempena Deepavali...
Posing with my classmates. Where are you all now? Hope we'll meet again in near future...
Band Nada Sri Kinta 1 dan 2 bergabung tenaga.
Bersama Mr. Leong, ayahanda kami...
Persembahan sempena Konvo MPKI.
Persembahan di malam Bintang MPKI.
Penuh perasaan you.....
Published: 2010-03-21 Hit: 7 Laman Asal
clash of the band part 2
Sebenarnya..banyak dugaan dan cabaran sepanjang band ini ditubuhkan...pertelingkahan, konflik, dan bermacam2 lagi dugaan yang menimpa band ini. kadang2 tu aku rasa pelik jugak sebab band2 kat luar 2 m .. ..
TAN SRI SYED AZMAN SYED IBRAHIM
TAN SRI SYED AZMAN SYED IBRAHIM: BILIONAIR MELAYU ‘LOW PROFILE’ YANG MEMILIKI 4 JET EKSEKUTIF, LEBIH 40 BUAH HELIKOPTER!SYED AZMAN SYED IBRAHIMBeliau asalnya adalah seorang pegawai per .. ..
Air Terjun Sungai Salu Dan Sri Kampar
Air Terjun Sungai Salu terletak di Kuala Dipang dan terletak empat kilometer dari Kampar. Kawasan ini sesuai untuk aktiviti keluarga kerana air sungainya yang cetek dan sesuai untuk kanak-kanak. .. ..