Kenangan Band Nada Sri Kinta 1987-1988 Masa di MPKI dulu, aku menganggotai Band Nada Sri Kinta. Ahli-ahlinya adalah Roshdan, Partonoor, Saifulizan, aku dan seorang lagi pelatih yang bermain keyboard. Maaf, aku tak ingat namanya. Masa tu band di bawah bimbingan Mr Leong dan En Khamis. Function yang mana band ni terlibat banyak sekali seperti Malam Bintang, sambutan perayaan-perayaan ala-ala 1 Malaysia, dan function khas seperti Malam Kenangan sempena Persidangan Pengetua-Pengetua Maktab SeMalaysia dan sebagainya.
Posing di belakang Dewan Sri Kinta lepas perform...
Posing kat bawah pulak...
Gambar bersama rakan-rakan selepas function sempena Deepavali...
Posing with my classmates. Where are you all now? Hope we'll meet again in near future...
Band Nada Sri Kinta 1 dan 2 bergabung tenaga.
Bersama Mr. Leong, ayahanda kami...
Persembahan sempena Konvo MPKI.
Persembahan di malam Bintang MPKI.
Penuh perasaan you.....
Published: 2010-03-21 Hit: 10 Laman Asal
Bilik Penginapan Di Hotel Sri Impian Jasin
 Katil Queen Katil "single"  Keadaan bilik Double Single Bed.... ~Room Rate (weekdays)~ Single - RM80.00 nett Standart - RM 98.0 .. ..
Tan Sri Irwan Terlucu Selepas Yb Ahmad Maslan
ORANG MISKIN BELI BARANG YANG TIADA GST Oleh DATO' HJ MAHFUZ HJ OMAR 1. 1Malaysia terkejut dengan kenyataan Ketua Setiausaha Perbendaharaan, Kementerian Kewa .. ..
kenangan di Sri Lanka
Ini adalah gambar semasa berada di hotel dekat sri lanka...hotel ini berhampiran dengan  pantai.Makanan pun sedap...ada swimming pool lagi tapi tak leh mandi sebab kena pa .. ..
Lawatan Perkongsian Pintar Ke Sri Utama International School
Bersama pengetua Sri Utama International School ( *tengah ) Ucapan Selamat Datang daripada Pengetua SUIS Lawatan sekitar kawasan SUIS Persekitaran SUIS Menikmati kudapan yang dised .. ..
Tahniah Kepada Seluruh Warga Sk Sri Suria 1 Atas Pencapaian Upsr 2013
#fullpost{display:inline;} KEPUTUSAN UPSR 2013 SK SRI SURIA 1 Tahniah kepada semua pelajar yang memperoleh kejayaan.Tahniah kepada semua guru dan staf sokongan yang sama-sama memastikan SK S .. ..