Air dalam botol plastik di dlm kereta anda, sangatlah berbahaya.

Perkara yang baik kita kena pakat-pakat sebar.

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia tampil di acara Ellen show dan mengatakan hal yang sama persis. Hal ini telah diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara,
terutama di Australia ...

Seorang teman yang ibunya didiagnosa mengidap kanser payudara baru-baru ini. Doktor berkata : wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam Kereta.

Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara. Jadi tolong berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudah ditinggalkan di dalam Kereta, dan kirimkan ke teman-teman wanita Anda.

Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita. Hawa panas dapat menyebabkan toksin/racun dari plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jaringan payudara. Sebisa mungkin gunakan gelas stainless steel atau botol kaca.

Biarlah semua orang yang mempunyai isteri atau teman wanita atau anak perempuan mengetahui ini semua.

Aku selalu buat gini,sengaja tinggalair dalam keta,senang kalu nak minum,kdand2 terus minummasa masih panas..pasni tak buat dah
Published: 2011-05-19 Hit: 4 Laman Asal
RAHSIA PEMAKANAN DALAM ISLAM
Rupanya tanpa kita sedari, dalam makanan yang kita makan sehari-hari, kita tak boleh sembarangan. Hal inilah penyebab terjadinya berbagai penyakit antara lain penyakit kencing manis, lumpuh, sakit jan .. ..
Aplikasi Mantik Dalam Matematik
Aplikasi mantik dalam matematik Definisi Mantik Menurut al-Farabi, mantiq adalah terbitan daripada perkataan nutq. Mantik merujuk kepada tiga perkara iaitu: fakulti yang dengannya manu .. ..
Sehari dalam rutin
Minggu kedua di sekolah agak mengujakan. Pelbagai idea di kepala dengan dorongan menghabiskan silibus Sains tahun 6 untuk terus menyiapkan pelajar menghadapi UPSR yang tidak lama lagi. Hari indah ini .. ..
bersederhana Dalam Membenci
Setiap daripada kita berada antara dua macam manusia,iaitu kekasih yang mencintai dan musuh yang membenci. syaidina Ali bin Abi Talib pernah berkata: ''cintailah kekasihmu sekadar sahaja .. ..