Air dalam botol plastik di dlm kereta anda, sangatlah berbahaya.

Perkara yang baik kita kena pakat-pakat sebar.

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia tampil di acara Ellen show dan mengatakan hal yang sama persis. Hal ini telah diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara,
terutama di Australia ...

Seorang teman yang ibunya didiagnosa mengidap kanser payudara baru-baru ini. Doktor berkata : wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam Kereta.

Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara. Jadi tolong berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudah ditinggalkan di dalam Kereta, dan kirimkan ke teman-teman wanita Anda.

Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita. Hawa panas dapat menyebabkan toksin/racun dari plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jaringan payudara. Sebisa mungkin gunakan gelas stainless steel atau botol kaca.

Biarlah semua orang yang mempunyai isteri atau teman wanita atau anak perempuan mengetahui ini semua.

Aku selalu buat gini,sengaja tinggalair dalam keta,senang kalu nak minum,kdand2 terus minummasa masih panas..pasni tak buat dah
Published: 2011-05-19 Hit: 2 Laman Asal
Kesilapan Kerap Muslim Dalam Bulan Ramadhan (Bahagian II)
6) Menunaikan solat terawih di masjid dengan niat inginkan meriah.Malanglah mereka kerana setiap amalan di kira dengan niat, jika niat utama seseorang itu (samada lelaki atau wanita) hadir k .. ..
Kesilapan Kerap Muslim Dalam Bulan Ramadhan (Bahagian I)
Seperti yang diketahui, objektif atau sasaran yang perlu dicapai oleh Muslim di bulan Ramadhan ini kepada dua yang terutama. Iaitu taqwa dan keampunan. Perihal objektif taqwa telah disebut dengan j .. ..
TERIMA KASIH KENANGAN (LATIHAN DALAM PERKHIDMATAN SMK SERTING HILIR KO
Assalamualaikum.Aku telah dijemput oleh pihak sekolah lama tempatku bertugas dulu untuk memberi sedikit perkongsian berkenaan dengan Tools PDPC Abad Ke 21. Selain ingin berkongsi, aku setuju untuk dat .. ..
Sejarah ranking Malaysia dalam FIFA
Date FIFA Ranking position April 2013 163 March 2013 164 February 2013 159 January 2013 158 2012 158 2011 148 2010 144 2009 16 .. ..
MUlanya episod baru dlm dunia ku...
hari ni mulanya episod baru dlm dunia aku...impian selama ini kini menjadi kenyataan yang mana aku benar2 telah menamatkan pembelajaran aku di UPSI... entah bila lah aku akan kembali menjejak ka .. ..